Reizen op maat van jou en je groep

Plan je een clubreis of een groepsreis met jouw organisatie? Mis je gewoon het briljante reisidee? Maak gebruik van onze rijke ervaring !

Een dagreis, een meerdaagse reis, een citytrip, een skivakantie ? 

Wij zorgen voor een mooi, uitgebalanceerd reisprogramma waar men nog lang zal over praten.  

Alle programmavoorstellen zijn pure “ideeën”. Uiteraard werken we samen met jou het volledige programma op maat van jouw groep uit.

Offerte aanvraag

Een groepsreis moet uniek zijn, op maat van de groep, zodat men de reiservaring heeft die men verdient. Een reis moet altijd een heel bijzondere ervaring zijn, ongeacht het budget. Wij vinden zeker het geknipte aanbod voor je groep !

+0032 (0)9 344 57 52
groepen@ixitravel.be
 • Wordt het een busreis ?

  Onze leveranciers beschikken over autocars met 16 tot 90 plaatsen. De bussen beschikken standaard over een toilet en een dvd-speler. Daarnaast zijn onze meest recente voertuigen ook uitgerust met usb-poorten. De chauffeurs rijden volledig conform de wetgeving rond rij- en rusttijden. Wij helpen je graag bij het afstemmen van je reisprogramma op deze wettelijke voorschriften.

 • Wordt het een vlieg – of treinreis?

  Dan overleggen wij samen welk vervoersmiddel het meest aangewezen is voor jouw groep. Treinreizen zijn dikwijls een duurzaam alternatief maar als we toch kiezen voor het vliegtuig, dan werken wij samen met de beste luchtvaartmaatschappijen en luchthavens in België en het buitenland. We zoeken de meest geschikte opties uit. Zo vertrekken sommige groepen beter vanaf een Nederlandse, Duitse of Franse luchthaven gezien de geografische ligging van jouw organisatie. Op basis van jouw service- en prijsverwachtingen begeleiden wij je bij de keuze voor een lijnvlucht (onze voorkeur) dan wel voor een low- costvlucht.

 • Heb je nood aan specifieke accommodatie ?

  Groepen logeren, afhankelijk van de keuze en budget, in nauwkeurig geselecteerde hotels of b&b’s. Voor een aantal bestemmingen zijn vakantieparken ook een optie. Elk jaar evalueren wij onze database op basis van de feedback van onze klanten en onze eigen prospecties. Er kunnen in sommige accommodaties ook single kamers geboekt worden. Vroeg boeken is steeds aan te raden, want de accommodaties met de beste prijs-kwaliteitverhouding zijn het snelste volgeboekt. Nood aan extra ruimte voor groepsactiviteiten? Ook dan hebben we de juiste accommodatie. Ook audiovisueel materiaal voor digitale vergaderingen, meetings en dergelijke kunnen in sommige gevallen georganiseerd worden. Vermeld de gewenste extra’s zeker in je initiële reisaanvraag.

 • Hoe kan ik de prijs drukken ?

  Loop geen kortingen mis! Plan je reis ” smart” en hou rekening met piekdata.

  Op sommige data is de prijs/kwaliteit niet meer in evenwicht. Bepaalde services, gidsen, hotels, musea (we denken hierbij aan de Vaticaanse musea, het Alhambra, ed) zijn dan zo overbevraagd dat ze zelfs helemaal niet in het programma kunnen worden ingepast. Indien je hiermee rekening houdt, kan je een attractiever programma krijgen voor een betere prijs.

Reisinspiratie

...