Reizen in groep

Ontdek onze uitgebreide keuze aan Nederlandstalig begeleide dag- en meerdaagse reizen . Exclusieve groepsreizen, waarbij voor elk detail wordt gezorgd. First class busreizen, vlieg-busreizen, cruises, dagreizen, stedentrips

Onze brochure 2024

Onze brochure 2024 is in opmaak.
Gratis bij je thuisbezorgd

Download hem hier

Reizen in de kijker

Bekijk het volledig aanbod
11/11/2024 – 26/11/2024Costa Rica
vanaf€ 5155

16 daagse rondreis Costa Rica in de beste reisperiode van het jaar!

Meer info
13/02/2024 – 15/02/20243 dagen Parijs
vanaf€ 555

Verras je Valentijn met dit unieke Parijs programma …

Meer info
27/04 – 04/05/2024Begeleide cruise
vanaf€ 1895

8 Dagen begeleide cruise Noorwegen, Schotland & Shetland islandsE

Meer info
First class autocars
… meer kwaliteit en beleving
Onze first class autocars met 30 zitjes (2+1), luxueuze zetels met extra beenruimte. De rij zitjes achter de bestuurder is bedoeld voor meereizende singlepassagiers, in de linkerrij (met twee zetels) kunnen meereizende koppels plaats nemen. “Op die manier slaan we twee vliegen in één klap: we verminderen het aantal deelnemers van veertig naar dertig, wat ons toelaat om met kleinere groepen te reizen en dus meer in te zetten op kwaliteit en beleving. Vergeet niet: de reis per autocar en met onze gidsen start van het ogenblik dat je op de bus stapt en de gids je van bij de start kan meenemen in zijn of haar verhaal naar en over de bestemming. Maar tegelijkertijd: zo krijgt de autocar evenzeer een meerwaarde!”

Ontdek de IXI Travel Experience
dit is waar IXI Travel voor staat en wat je van ons mag verwachten:

Jarenlange ervaring en persoonlijk advies

We hebben reeds meer dan 50 jaar ervaring in het samenstellen van jouw droomreis. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bieden je professioneel reisadvies. Via onze boekingsservice helpen onze reisspecialisten je graag met het selecteren van jouw reis.

Luxueuze autocars en een ervaren chauffeur

Ervaar de luxe van onze autocars, met een minimum beenruimte van 90 cm. Toilet, airco, bar en verstelbare zetels zijn standaardvoorzieningen op elke autocar. Veiligheid in het verkeer en onze strikte onderhoudsplannen zijn criteria die ons kwaliteitslabel vormen. Onze goed opgeleide chauffeurs brengen je gemakkelijk en veilig van de ene bestemming naar de andere.

Reizen met gelijkgestemden in kleine groep

Of je nu alleen of met een partner reist, je zal merken dat het prettig is om in groep te reizen. We horen vaak van klanten dat ze dit al veel eerder hadden moeten doen en er vriendschappen ontstaan voor het leven! We werken met groepen van maximum 35 personen.

Wij ontzorgen je

Wij zorgen voor je reis en jij reist zonder zorgen. Onze bekwame gidsen staan gedurende de ganse reis voor je klaar. Zien en beleven, in alle veiligheid.

Een groepsreis op maat ?

Plan je een groepsreis met jouw organisatie, school of bedrijf? Mis je het brilliante reisidee?

Een dagreis, een meerdaagse reis, een stedentrip, een skivakantie?

Wij zorgen voor een mooi, uitgebalanceerd reisprogramma waar men nog lang over zal praten

+32 (0)9 344 57 52
groepen@ixitravel.be
Bij deze wil ik mijn mening delen over de reis naar Elzas . Het was zoals ik verwacht had ,dus meer kan ik niet toevoegen .👍🏼 Zeer tevreden dus . Wel een vermelding voor de gids Lieven Carron . Met zulke gidsen wil ik altijd op reis . Zeer goed onderlegd als het erop aankomt om uitleg te geven . Een herder blijft ook bij zijn schapen en dat is precies hetgeen Lieven doet . Een beetje zoals de heer Denisse . Bedankt IXI Travel
Fam Depaep – Deknock Reiziger
...