4

2 dagen Wunderland Kalkar

Het all-in attractiepark voor jong en iets minder jong. IXI Family

Datum en prijzen
13/07/2024 – 14/07/2024

€ 280

Eenpersoonskamer: + € 15

Korting Kinderen (3-12):
50%

Kortingen Kinderen (0-2): 75%
RESERVEREN
Ervaring en attracties
Avontuur
.
.
Hotel details
All in
.
.
Activiteitsniveau
Actief
Inleiding Wunderland Kalkar
Dit attractiepark, gelegen op het terrein van een nooit geopende kerncentrale richt zich vooral op jongere kinderen van drie tot twaalf jaar. Voel kriebels in je buik op de achtbaan, ontspan in het reuzenrad met prachtig zicht over het park of beleef waterpret in de spetterende wildwaterbaan. Angsthazen of daredevils, er zijn attracties voor iedereen.

Vervelen is geen optie want je kan er ook minigolfen en je amuseren in het overdekte speelparadijs. En ’s avonds kan je dan op kroegentocht in de café straat van het Wunderland met een heleboel andere vrijetijdsactiviteiten en zeven verschillende bars.

En van zoveel plezier krijg je natuurlijk honger en dorst. Geen paniek want dankzij het All Inclusive light arrangement is alles geregeld. De hele dag door kan je onbeperkt genieten van lekkernijen zoals knapperige frietjes, ijsjes en diverse drankjes. ’s Avonds kun je proeven van een uitgebreid buffet.

En na een dag vol actie kan je meteen in bed duiken. En de ochtend nadien kan je je versterken aan het uitgebreide ontbijtbuffet zodat je weer een hele dag pretparkplezier aankunt.

In één van de zes eigen hotels op het terrein beleef je zonder meer een te gekke pretparkvakantie. Zorgeloos samen erop uit!
4.5
Wunderland in Kalkar
Reis per luxe autocar met bar, toilet en airco
Verblijf op basis van een tweepersoonskamer of een familiekamer
All inclusive
2 dagen toegang toe het park
Btw, garantiefonds
Alle persoonlijke uitgaven
Annulatie – en bijstandsverzekering
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Vragen over de reis?
Wij helpen je graag
info@ixitravel.be
Neem contact opTel :0032 (0)9 344 57 52

Algemene info rondom onze reizen

...